Zelený čaj Shincha Miyashita 2024 50g
První letošní Shincha z oblasti Kagoshima je tady. Svěžest a živost této Sencha, sklizené jako Ichibancha, vás vystřelí do korun jarních stromů a přistanete na čerstvě posečené louce :) Shincha Miyashita je pečlivě zpracována středním napařením z kultivaru Saemidori.
Čajové lístky Ichibancha jsou úplně první, které se v oblasti Kagoshima sbírají. Prefektura Kagoshima je známá svou sopečnou zemědělskou půdou, na které se pěstují vysoce kvalitní čaje.
Shincha Miyashita je vytvořena z nejlepších mladých lístků oblíbeného kultivaru Saemidori a pečlivě zpracována pomocí tradiční metody středního napařování Chumushi. Díky několikadennímu zastínění keřů před sklizní, získává čaj výraznější barvu a intenzivnější chuť umami.
Vůně lístků tohoto čerstvého čaje Sencha nemůže připomínat nic jiného než právě posečenou louku. V chuti máme možnost pozorovat sladké smetanové tóny s vegetálností jarních bylin a hrášku. Je to mix bohatého aroma, osvěžující "zelené" chuti, doprovázené příjemnou jemnou sladkostí a výrazným umami tónem, který dokáže z každého okamžiku vytvořit nezapomenutelný zážitek.
Pro milovníky prvních jarních sklizní je Miyashita to první, co u nás můžou ochutnat.
Tohoto úžasného zeleného čaje máme pouze omezené množství, tak moc dlouho neotálejte ;)
Složení: Pravý čaj-zelený
Sklizeň: Ichibancha - První jarní sklizeň 4/2024
Kultivar: Saemidori
Oblast: Kagoshima
Původ: Japonsko
Proces výroby: Stínění - Aracha - Shiage
Napařování: Chumushi
Množství: 50g
Spotřebujte ideálně do 30 dní od otevření. Skladujte v temnu a suchu.
Doporučený způsob přípravy:
Přibližně 4g čaje na 100ml vody,
1. nálev - voda 65°C, louhování 30s
2. nálev - voda 65°C, louhování 30s
3. nálev - voda 70°C, louhování 45s
Návrh přípravy je pouze orientační, každý si jej může upravit podle svých chuťových preferencí.
100% bezpesticidové a eticky získané japonské čaje, které jsou ztělesněním harmonie s přírodou a precizního umění pěstování. Důkladně jsme vybrali pěstitele, kteří své čajovníky pěstují v souladu s přírodou, bez použití pesticidů nebo chemikálií. Tento tradiční japonský způsob pěstování prošel zkouškou času a z dlouholeté zkušenosti farmářů vyplývá, že právě tato praxe nejenže zvýrazňuje autentickou a výjimečnou chuť čaje, ale také posiluje zdraví a vitalitu čajových zahrad.
Japonsko je známo svou bohatou biodiverzitou a naši pěstitelé čaje k tomuto bohatství aktivně přispívají. Naše etické zásady a závazek k přírodě nám umožňují pít nejen prvotřídní japonský zelený čaj, ale také podporovat rozmanitost flory a fauny v okolí čajových zahrad.
Hlavní myšlenky našeho produktu:
- 100% bezpesticidové a eticky získané japonské čaje.
- Spolupráce pouze s pěstiteli, kteří odmítají používat pesticidy a chemikálie.
- Pěstování čaje v souladu s tradičními japonskými technikami pro nejautentičtější chuť.
- Aktivní podpora biodiverzity rostlin a živočichů v okolí čajových plantáží.
- Nejen vynikající zelený čaj, ale i přínos pro celkové zdraví a vitalitu přírody.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zelené čaje |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.